Meteen naar de inhoud

Doneer & Win!

Samen voor elkaar
Een win-win actie voor zowel Margot als voor jรณu!


Steun haar met een donatie vanaf โ‚ฌ10 en maak tevens kans op de bijbehorende prijs. De hoogte van de donatie is geheel vrijblijvend en niet bepalend voor de winkans.

Wanneer via de Doneer & Win links een totaal van โ‚ฌ500 aan donaties is opgebracht op een winactie zal daarvan een winnaar worden getrokken. De trekking wordt aangekondigd via onze social media kanalen en is live te volgen.

– overzicht winacties –

๐ŸŽ Fotoshoot๐ŸŽ Red Bull๐ŸŽ Boottocht๐ŸŽ High Tea
๐ŸŽ Kappersbeurt๐ŸŽ Mc Laren๐ŸŽ Tattoo๐ŸŽ Ademsessie

Kies hieronder jouw favoriete winactie(s) en doneer minimaal โ‚ฌ10 via de directe betaallink om kans te maken op een te vette prijs.

A tattoo for Life

Ter waarde van: โ‚ฌ150

Een tattoo heb je voor je leven en deze zal bijdragen aan een leven. Doneer via deze link en maak kans op jouw beeld in inkt te vereeuwigen.

Aangeboden door Lady Blue Tattoo.

Aangeboden door Pamela M Photography

Rondrit Red Bull Nissan GTR

Droom jij, of misschien wel je zoontje er van om mee te rijden in deze te gave sportcar Nissan GTR, dan is dit je kans! Doneer via deze link en maak kans op een rondrit van 2 uur in deze schitterende wagen. De GTR is special gewrapt na de overwinning van Max Verstappen in 2021.

Boottocht

Hou je van dobberen op het water dan is een boottochtje iets voor jou. Met je donatie via deze link maak je kans op een boottocht van 2 uur met vrienden of familie over de Kraaienbergse Plas en de Maas.

High Tea voor 4

Deze winactie is gesloten.

Van een high tea wordt iedereen vrolijk. Een middagje thee drinken en heerlijke hapjes eten, wie wil dat nou niet? Maak kans op een bijzondere Italiaanse high tea voor 4 personen te Ravenstein door te doneren.

Aangeboden door Donato’s Gewoon Bijzonder

Haarverf- & Knipbeurt

Ter waarde van: โ‚ฌ93,50

Toe aan een verwenmoment en een nieuwe look? Doneer via deze link en maak kans op een verf- en knipbeurt by Ylv Hairstyling in Wijchen.

Aangeboden door Ylv Hairstyling

Portret of Boudoir Fotosessie

Deze winactie is gesloten.

Deze winactie is afgesloten en gewonnen door D. Schrantee.

Collect beautiful moments! Doneer en maak kans op een mooie Portret of Boudoir fotosessie. De shoot van 45 minuten is inclusief 6 bewerkte digitale foto’s en een mini fotoboekje รณf een Art paper print van 20×30 cm.

Aangeboden door Pamela M Photography

Rondrit Mc Laren 720s

Heb je altijd al mee willen rijden in een Mc Laren 720s? Met een donatie via deze link help je Margot haar doel te behalen en maak je kans op een rondrit van 2 uur in deze exclusieve sportcar. Pak je kans en doneer snel.

Individuele ademsessie

Deze winactie is gesloten.

Behoefte aan diepe ontspanning? Ontdek de kracht van ademen. Doneer via deze link en maak kans op een individuele ademsessie bij Breathhouse in Sint Agatha.

Aangeboden door Breathhouse.nl

Diner voor 2

Deze winactie is gesloten.

Ben jij ook zo toe aan een avondje bourgondisch genieten? Met overheerlijk Italiaans eten, een gezellige ambiance en vriendelijke bediening? Doneer en maak kans op een diner voor 2 bij Merano in Nijmegen.

Aangeboden door Merano Cucina Italiana

error

Wil je Margot helpen? Deel dan dit bericht